
Kærlighed og sex
PRØV OGSÅ: Spaghettinis frutti di mare
Grøntsagerne 1. Skyl fenniklerne, fjern top og rod, og skær dem i trekanter. Pil rødløgene og skær dem i både. Fjern det yderste lag af forårsløgene, og skær det groveste af den grønne top af. 2. Skyl spinatbladene. Sautér nu alle grøntsagerne i den pande, andebrystet blev stegt i. Brug det samme fedtstof. Kom først fenniklerne på panden og hold dem i bevægelse. Tilsæt efter et par minutter forårsløg og rødløg. Hold det i bevægelse. Det er vigtigt, at det foregår ved lav varme, så grøntsagerne ikke får farve. Lad grøntsagerne blive netop møre, og tilsæt så spinatbladene. 3. Krydr med salt og peber, og tilsæt også gerne saften fra andebrystet. Varm grøntsagerne igennem og hæld dem i et varmt fad. 4. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og giv andebrystfileterne et hurtigt skud varme på begge sider, skær dem op og anret dem sammen med grøntsagerne.PRØV OGSÅ: Æbleflæsk med bagte skalotter, agerchampignoner og rosmarin
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.