Islagkage med bær til 4 personer (20 min/Frysetid: 6-8 timer)
INGREDIENSER BUND1 æske Bastogne-kiks (260 g)75 g smør
BÆRPARFAIT4 pasteuriserede æggeblommer125 g sukker300 g friske bær, f.eks. hindbær, jordbær og blåbær5 dl fløde
Opskrift - sådan laver du islagkage med bær
1. Bund: Hak kiksene fint i en foodprocessor. Smelt smørret ved svag varme i en gryde. Bland kiks og smør sammen i en skål, og pres massen sammen i bunden af en springform (diameter 26 cm). 2. Bærparfait: Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør de friske bær i. Pisk fløden til skum. Vend flødeskummet i bærmassen, og fordel massen oven på kiksebunden. 3. Sæt kagen i fryseren i mindst 6-8 timer. Husk at tage islagkagen ud af fryseren 30 minutter før servering. Pynt evt. med friske blomster.
PRØV OGSÅ: Annemettes fødselsdagslagkage til FEMINA