Brød og bagværk
10. april 2014

Småkager med hvid chokolade og pistacienødder

Fyld kagedåsen op med sprøde småkager med hvid chokolade og pistacienødder, så har du altid lidt godt at byde på til kaffen
Af: Camilla Zarah Lawes
Småkager med hvid chokolade og pistacienødder

Foto: Lars Ranek

Småkager med hvid chokolade og pistacienødder (30 stk.)

Tid: 15 min. Hviletid: 30 min. Bagetid: 10 min. INGREDIENSER250 g hvedemel½ tsk. bagepulver1 tsk. lakridspulver30 g usaltede pistacienødder30 g hvid chokolade180 g smør250 g sukker1 æg DRYS25 g pistacienødderlakridspulver

Opskrift - sådan laver du småkager med hvid chokolade og pistacienødder

1. Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver. Hak pistacienødder og chokolade groft, og vend det i melblandingen. Kør blandingen i en røremaskine. Tilsæt smørret, og kør til en jævn masse. Tilsæt sukker og derefter ægget. Kør massen til en jævn dej. Rul dejen til en aflang pølse, pak dejen ind i bagepapir, og læg den i køleskabet i 30 minutter. 2. Skær dejen i ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8-10 minutter. Drys småkagerne med hakkede pistacienødder og lakridspulver, og lad dem køle helt af på en bagerist, før du lægger dem i en kagedåse med tætsluttende låg. PRØV OGSÅ: Sprøde mandelkager med citronglasur

Læs også