Træning og kost
7. maj 2013

LCHF opskrift: Kyllingesalat med bacon og estragon

Kyllingesalat med bacon og estragon. Denne salat er god med al slags kylling, men den er især god til at få brugt rester af de lidt tørre kyllingebryster, som ellers kan være svære at tygge sig igennem dagen efter
Af: Jane Faerber
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/motion-og-sundhed/kostplaner-og-opskrifter/2013/05/1319-lchf-kyllingesalat/1319-lchf-kyllingesalat-copy.jpg

Foto: Columbus Leth

Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"

LCHF frokost - kylling med bacon og estragon til 2 personer

2 personer
100 g bacon
200-300 g kyllingekød
4-5 spsk bearnaisemayo
2-3 grønne asparges
5-6 cherrytomater
4-5 blade hjertesalat

Bearnaisemayo

3 dl mayonnaise

1 spsk skalotteløg

1 spsk estragon, frisk eller tørret

1 tsk dijonsennep

2 tsk bearnaise-essens

Læs også: Sådan spiser du LCHF

Sådan laver du LCHF frokost - kyllingesalat med bacon

Steg bacon sprødt i ovn eller på pande. Bræk den træede ende af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og blancher dem kort i kogende vand. Skyl dem herefter i koldt vand.
Skær kyllingekødet i tern og tomaterne i halve og bland begge dele med bearnaisemayo'en.
Fordel salaten på blade af hjertesalat og fordel aspargesene ud over til sidst.

Prøv også: LCHF morgenmad - hindbæromelet med kokos
Prøv også: LCHF aftensmad - blomkålspizza

Læs mere i Jane Faerbers nye kogebog: "LCHF - spis dig mæt og glad" eller på hendes blog: www.madbanditten.dk

Læs også