Træning og kost
7. maj 2013

LCHF opskrift: Hindbæromelet med kokos

Frugt kan sagtens være lækkert at komme i en omelet også. Som fx her, hvor der er brugt hindbær. Det giver en frisk og kageagtig morgenmad. Denne er lavet med kokosmælk for en mælkefri morgenmad
Af: Jane Faerber
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/motion-og-sundhed/kostplaner-og-opskrifter/2013/05/1319-lchf-hindbaeromelet/1319-lchf-hindbeaer-omelet-copy.jpg

Foto: Columbus Leth

Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"

LCHF morgenmad - hindbæromelet med kokos til 1 person

2-3 æg
1 spsk kokosmælk (den fede slags)
2 tsk kokossukker
½ tsk vaniljepulver
1-2 tsk loppefrøskaller
1 spsk kokosfibre
50 g hindbær (let optøede, hvis de har været på frost)
kokosolie til stegning

Pynt
lidt kokosmel

Læs også: Sådan spiser du LCHF

Sådan laver du LCHF morgenmad - hindbæromelet med kokos

1. Pisk æggene sammen med kokosmælk, kokossukker og vanilje. Tilsæt loppefrøskaller og kokosfibre og pisk det godt sammen.

2. Varm kokosolien op på en varm pande. Kom æggemassen på panden og skru ned til middelvarme. Løft med jævne mellemrum omelettens sider hele vejen rundt og lad den våde æggemasse glide ned på panden.

3. Kom hindbærrene på, når æggemassen er fast i siderne og lad dem smelte ind i æggemassen. Saml omeletten og steg den på begge sider.

Drys med kokosmel inden servering.

Prøv også: LCHF frokost - kyllingesalat med bacon og estragon
Prøv også: LCHF aftensmad - blomkålspizza

Læs mere i Jane Faerbers nye kogebog: "LCHF - spis dig mæt og glad" eller på hendes blog: www.madbanditten.dk

Læs også