Påskeæg med svesker og rom smager skønt. Men husk, de er kun til voksne, da de indeholder alkohol. Nyd dem til kaffen, eller giv dem som en fin værtindegave
Af: Odense Marcipan
Påskeæg med svesker og rom (8 stk.)
INGREDIENSER
100 g svesker
3 spsk. appelsinsaft
3 spsk. mørk rom
400 g Original Odense Marcipan
1 tsk. fintrevet appelsinskal af en usprøjtet appelsin
225 g mørk overtræk eller chokolade
Lidt revet appelsinskal
Opskrift - sådan laver du påskeæg med svesker og rom
Klip sveskerne i små stykker (eller hak dem). Kom dem i en skål med appelsinsaft og rom, tildæk dem og lad dem trække i 10-15 minutter.
Ælt marcipanen med appelsinskal og svesker. Rul marcipanen til en rulle og del den i 8 stykker og form dem til æg.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk påskeæggene. Sæt dem på bagepapir og fyld resten af den smeltede chokolade i en sprøjtepose eller en frysepose med et lille, hul i. Dekorér æggene med chokoladen og drys med appelsinskal.
Servér ved stuetemperatur eller køligere
Anvendes chokolade som overtræk på æggene, kan du finde en guide til temperering af chokoladen på www.odense-marcipan.dk eller ved at trykke her.