
Overgangsalder
Foto: Line Falck
De bløde mexicanske hvedepandekager er populære som street-food i Sydamerika og USA. Her med lækker fisk!
INGREDIENSER 600 g hvid fisk (f.eks. kuller) 1 spidskål 1 pakke tortillaer MARINADE 2 usprøjtede limefrugter 1 fed hvidløg 1 dl olivenolie 2 spsk. hvidvinseddike 1 spsk. honning 1 tsk. spidskommen 1 tsk. chiliflager salt og friskkværnet peber DRESSING 2 usprøjtede limefrugter 2½ dl kvark ½ tsk. chipotlepulver (eller røget paprika) 1 tsk. spidskommen 1 tsk. chiliflager salt og friskkværnet peber TOMATSALSA 250 g små tomater 1 bundt koriander 1 limefrugt 3 spsk. olivenolieUGENS ANDRE OPSKRIFTER
Forårsminestrone med små ovnstegte kødboller - Få opskriften her
Calzone med parmaskinke og artiskokhjerter - Få opskriften her
Wraps med grøntsagsfyld og kylling - Få opskriften her
Croque madame med tomatsalsa - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.