Mad
9. juni 2014Wraps med grøntsagsfyld og kylling
Denne uges hverdagsopskrifter byder på street-food fra eget køkken. Her får du opskriften på wraps med grøntsagsfyld og kylling
Af: Marie Melchior
Foto: Line Falck
Wraps med grøntsagsfyld og kylling til 4 personer
Wraps er en nem løsning på en travl hverdag. De er også gode i madpakken. INGREDIENSER 500 g kyllingebrystfilet 1 løg 1 spsk. olivenolie til stegning 50 g soltørrede tomater ½ squash 2 spsk. solsikkekerner salt og friskkværnet peber 4 fuldkornstortillaer 100 g frisk babyspinat 1 potte basilikumOpskrift - sådan laver du wraps med grøntsagsfyld og kylling
1. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Pil og hak løget. Opvarm olien på en pande, og svits løget, til det er klart. Tilsæt kyllingestykkerne, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Skær de soltørrede tomater og squash i små stykker, og lad dem stege med på panden i 4-5 minutter. Tilsæt solsikkekerner, og vend rundt. Krydr med salt og peber. 2. Skyl og tør babyspinaten. Varm tortillaer i ovnen eller i 1 minut på hver side på en tør pande. Fordel babyspinat og det stegte fyld oven på tortillaerne. Drys med basilikumblade. Rul stramt sammen, og spis straks.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tortilla med fisk og chitpotlecreme - Få opskriften her
Forårsminestrone med små ovnstegte kødboller - Få opskriften her
Calzone med parmaskinke og artiskokhjerter - Få opskriften her
Croque madame med tomatsalsa - Få opskriften her