Mad
30. august 2010

Svinekam med spidskålssalat

Ugens fredagsopskrift er svinekam med spidskålssalat. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/f8fef6f508ac44fabc01eb149f4c9159.jpg

Foto: Anders Schønnemann

1 spidskål
1 æble
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
salt og peber
½ stegt svinekam fra torsdag
TILBEHØR:
rugbrød
Snit spidskålen fint. Skær æblerne i tynde både. Rør sennep, sukker, eddike og olie sammen, og vend spidskål og æble med dressingen. Smag til med salt og peber, og servér tynde skiver af kamsteg med spidskålssalat og rugbrød.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d219c0dd6fbf464a960603b8cdd46346.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/5f2163ee557b4fa392b6f912b77fd9a1.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f9195727d02d4e77b393c2e5fff20615.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/69589b69e918463b817b0310e9d3a5b3.jpg

Læs mere om:

Læs også