Træning og kost
26. november 2014Ugens slankeopskrift: Roastbeefruller med grøntsager
Vil du gerne tabe dig eller bare gerne holde en sund kropsvægt? Hver uge får du en ny slankeopskrift, som hjælper dig på vej. Denne uges slankeopskrift er roastbeefruller med grøntsager
Af: Sandra Pugliese

Foto: Line Falck
Roastbeefruller med grøntsager til 2 personer
INGREDIENSER 100 g gulerod, skrællet vægt 100 g rød peberfrugt 100 g gul peberfrugt 100 g bladselleri, den inderste, lyse del 8-10 store skiver stegt roastbeef, 250 g i alt 2 skiver rugbrød a 35 g SALAT 50 g spæde salatblade 150 g små tomater DRESSING 150 g græsk yoghurt 10 % 1-2 tsk. dijonsennep 1 tsk. flydende honning salt og friskkværnet peberOpskrift - sådan laver du roastbeefruller med grøntsager
1. Skræl guleroden. Rens peberfrugter og bladselleri. Skær de nævnte grøntsager i tynde strimler. Rul roastbeef rundt om grøntsagerne (overskydende grøntsager kan bruges i salaten). 2. Salat: Skyl salat og tomater. Skær tomaterne i halve. Anret tomaterne oven på salaten, og læg roastbeefrullerne øverst. 3. Dressing: Smag yoghurten til med sennep, honning, salt og peber. Servér dressingen som tilbehør til salaten sammen med rugbrød. Næringsindhold pr. person Energi: 402 kcal Protein: 34,3 g Fedt: 13,6 g Kulhydrat: 39,8 g Kostfibre: 8,3 g