Kyllingesuppe
INGREDIENSER 1 kylling 2-3 l vand œ-1 dl soja peber ÂŒ kĂ„l, f.eks. spidskĂ„l eller hvidkĂ„l ÂŒ broccoli lidt chili lidt frisk peberrod 1 dl kogte bĂžnner, f.eks. sorte eller rĂžde evt. krydderurter
Opskrift - sÄdan laver du kyllingesuppe
1. Kog kyllingen i en gryde med vand i 1 time. Tag kyllingen op, og lad suppen (kyllingefonden) koge videre uden lĂ„g, til der er ca. 7 deciliter tilbage. Si kyllingefonden, til den er klar â f.eks. ved at bruge et kaffefilter. Smag til med soja og peber. 2. KlargĂžr fyldet til suppen: SkĂŠr kĂ„len helt tyndt/fint ud. Pluk broccolien i smĂ„ fine buketter. Rens chilien, og snit den fint. Riv peberroden fint. Pluk kĂždet af kyllingen. Fordel rĂ„ grĂžntsager og kylling i skĂ„le, og hĂŠld den varme suppe over. Top suppen med revet peberrod og evt. plukkede krydderurter.
SE OGSĂ
: Slankekur: Find den der passer til dig