TrĂŠning og kost
9. januar 2015

Bitz opskrift: Kyllingesuppe

Opskriften pĂ„ kyllingesuppe er en Christian Bitz’ bedste opskrifter pĂ„ hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen
Af: Christian Bitz
https://imgix.femina.dk/media/article/1502-kyllingesuppe.png

Kyllingesuppe

INGREDIENSER 1 kylling 2-3 l vand œ-1 dl soja peber ÂŒ kĂ„l, f.eks. spidskĂ„l eller hvidkĂ„l ÂŒ broccoli lidt chili lidt frisk peberrod 1 dl kogte bĂžnner, f.eks. sorte eller rĂžde evt. krydderurter

Opskrift - sÄdan laver du kyllingesuppe

1. Kog kyllingen i en gryde med vand i 1 time. Tag kyllingen op, og lad suppen (kyllingefonden) koge videre uden lĂ„g, til der er ca. 7 deciliter tilbage. Si kyllingefonden, til den er klar – f.eks. ved at bruge et kaffefilter. Smag til med soja og peber. 2. KlargĂžr fyldet til suppen: SkĂŠr kĂ„len helt tyndt/fint ud. Pluk broccolien i smĂ„ fine buketter. Rens chilien, og snit den fint. Riv peberroden fint. Pluk kĂždet af kyllingen. Fordel rĂ„ grĂžntsager og kylling i skĂ„le, og hĂŠld den varme suppe over. Top suppen med revet peberrod og evt. plukkede krydderurter. SE OGSÅ: Slankekur: Find den der passer til dig

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.