Hot svin i wrap
Foto: Anders Schønnemann
Se det her er simpel, spicy hverdagsmad, som jeg elsker!
Hot svin i wrap til 2 personer (30 min.)
Ingredienser:
300 g svinekød i terninger
½ dl brun farin
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. stærk paprika
2 tsk. salt
1 tsk. knust spidskommen
¼-1 tsk. cayennepeber
efter smag
olie til stegning
Endvidere:
4-6 lune wraps
½ spidskål i strimler
2 avokadoer i skiver
græsk yoghurt
Opskrift - Sådan laver du hot svin i wrap:
1. Kom svinekødet i en pose med farin, oregano, paprika, salt, spidskommen og cayennepeber. Gnid krydderblandingen godt ind i kødet. Steg kødet i lidt olie på en varm pande. Justér varmen lidt ned efter kort tid, så sukkeret i krydringen ikke brænder.
2. Fyld lune wraps med spidskål, avokado og kød, og servér straks wrap med yoghurt til og masser af servietter.
TIP: Retten er også skøn med kylling i stedet for svin.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Asian hot suppe med kylling og spidskål - Få opskriften her
Tirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften her
Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her