Juice med grape
Foto: Anders Schønnemann
Juice med grape (4 små eller 2 store glas)
Ingredienser til juice med grape
1 rød grapefrugt
(gul grape kan også bruges, men er knap så sød og mild)
1 fennikel (medium)
2 æbler
ca. 5 cm frisk ingefær
1 håndfuld skyllede mynteblade
1 håndfuld skyllet persille
ca. 1 dl hyldeblomstdrik, koncentreret (f.eks. Änglamark)
1 spsk. hørfrø-kæmpenatlysolie (eller tilsvarende)
Sådan laver du din juice
Har du en rigtig kraftig juicer (saftpresser), behøver du ikke at tage skrællen af grapen. Men den kan pilles, da ikke alle maskiner kan klare den hårde skræl.
1. Del alle frugter og grøntsager i mindre stykker. Skyl krydderurterne, og dup dem helt tørre.
2. Kør det hele gennem juiceren. Smag saften til med hyldeblomstsaft, til den har en fin sødme, som du kan li'. Rør olien i til sidst, og servér straks i ikke for store glas (den er meget fyldig i smagen).
3. Rør evt. lidt knust is i.
Prøv også: