
1. Marineret andebryst: Rids skindet på andebrysterne, og læg dem i en frysepose. Skræl og hak ingefær fint, og bland det med presset hvidløg, koriander, sojasauce, olie og honning. Hæld marinaden i fryseposen, og lad andebrysterne trække på køl i 30 minutter. 2. Stegte kartofler: Skrub kartoflerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og bag dem møre i ovnen ved 200° i 30 minutter. 3. Læg andebrysterne på en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Lad dem trække tildækket i 10 minutter, før du skærer dem i skiver. 4. Rødkålssalat: Snit rødkål fint. Hak abrikoser og valnødder. Skyl æblerne, og skær dem i fine både. Snit julesalater fint (gem evt. nogle blade til pynt). Skyl og hak persille. Vend alle ingredienserne sammen i en skål, og hæld olie og appelsinsaft over. Krydr med salt og peber.
Læs mere om: