Krydret thaisuppe med kylling og lime til 4 personer
Tid: 20 minutter. Kogetid: 25 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL THAISUPPE 500 g kyllingebrystfilet 2 spsk. rød karrypasta ½ dl vand 5 dl kyllingebouillon 4 dl kokosmælk skal og saft af 2 usprøjtede limefrugter 250 g sugarsnap-ærter 4 gulerødder 250 g nudler
TIL SERVERING 1 bundt koriander 1 usprøjtet limefrugt
PRØV OGSÅ: Er du vil med thaimad? Så vil et godt alternativ til thaisuppe være thai-okse-salat med mandler og chilidressing. Få opskriften her Opskrift - sådan laver du krydret thaisuppe med kylling og lime
1. Thaisuppe: Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og stil dem til side. Bring karrypasta og vand i kog i en gryde; tilsæt bouillon, og lad det koge i 10 minutter ved høj varme. Skru ned for varmen, og hæld kokosmælk i. Vend kyllingestykkerne i gryden, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Tilsæt fintrevet limeskal og friskpresset limesaft. Skyl ærterne. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Bland ærter, gulerødsskiver og nudler i suppen, og lad det koge i ca. 6 minutter, til nudlerne er møre. 2. Servering: Pluk korianderen, og skær limefrugten i både. Servér suppen rygende varm med koriander, og dryp med limesaft.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Citronmarineret lyssej med stegte grøntsager - Få opskriften her
Onsdag: Gratin med rosenkål, bacon og cremet ostesauce - Få opskriften her
Torsdag: Kalveschnitzler og tabouleh med grønkål, granatæble og mynte - Få opskriften her
Fredag: Tatarbøffer med bagte rødbeder, sprøde kartofler og spinatsalat - Få opskriften her