Mad
7. juli 2016Wraps med stegt kylling og tomatsalsa
Kom godt i gang med ugen med en nem og lækker omgang wrap. Her får du opskriften på wraps med stegt kylling og tomatsalsa
Af: Marie Melchior
Foto: Line Falck
Wraps med stegt kylling og tomatsalsa til 4 personer
Tid: 25 minutter DET SKAL DU BRUGE 400 g kyllingefilet lidt olie til stegning 1 spsk. sojasauce TOMATSALSA 50 g soltørrede tomater 4 tomater 2 spsk. solsikkekerner 1 bundt forårsløg salt og friskkværnet peber 2 spsk. olivenolie 1 spsk. balsamicoeddike TIL SERVERING 4 tortillaer 1 bakke frisk babyspinat (eller en færdig C-salat fra fakta) 1 bundt basilikum PRØV OGSÅ: Tyrkiske vegetar-wraps med tzatziki og tomatsalsaOpskrift - sådan laver du wraps med stegt kylling og tomatsalsa
1. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side. Dryp de stegte kyllingefileter med sojasauce. Lad kødet køle lidt af, og skær det i skiver. 2. TOMATSALSA: Skær soltørrede tomater i små tern. Skyl tomater, skær dem i kvarter; fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern. Rist solsikkekerner let på en tør pande, og bland dem med de 2 slags tomat. Rens forårsløg, hak dem fint, og bland dem i salsaen. Krydr med salt og peber. Vend salsaen rundt med olie og eddike. 3. SERVERING: Varm tortillaerne i ovnen eller 1 minut på hver side på en tør pande. Skyl og tør babyspinat. Læg spinat, kyllingekød og salsa på hver tortilla. Drys med basilikumblade, rul sammen, og servér straks. Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavisAlle varerne til madplanen kan købes i Fakta – Få indkøbslisten her
UGENS OPSKRIFTERTirsdag: Lasagne med spinat og aubergine - Få opskriften her
Onsdag: Teriyakibagt laks med dampet grønt - Få opskriften her
Torsdag: Sesamstegte kyllingelår med rødbedesalat - Få opskriften her
Fredag: Bøf med blomkålscouscous og kold bearnaisecreme - Få opskriften her