Selvudvikling
10. december 2012

Musik, der varmer - værs'go'!

Med snestorm og kulde lige i nakken trænger vi til et skud toner og ord, der luner. Værs’go’, her har du en varm og kærlig krammer fra Oestrogen og ’Shoes for Julia’ med duoens seneste video …
Af: af Lonnie kjer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/shoesforjuliaprim.jpg

foto: Thomas Fryd

'Bringing on the Heartache ' er titlen på sangen, der spreder stemning og højere temperaturer på en iskold vinterdag. Dét er - blandt andet - dét, den danske duo 'Shoes for Julia' kan! For de klæder hinanden usædvanlig godt, den rutinerede Søren Sko og den unge frk. Fabrin, der nu allerede har gjort sig godt og grundigt bemærket i den danske musikbranche. Med god grund. Dét kan du konstatere ved selvsyn - og lyt! - i musikvideoen eller ved at dukke op dér, hvor musik helst skal høres - på spillestederne rundt omkring i landet. 'Shoes for Julia' pakker snart guitarkassen og de smukke sange sammen og drager på turné i det nye år … Oestrogen holder øje med dem. Se videoen til 'Bringing on the Heartache' her!

'Shoes for Julia' …

… er Julia Fabrin, der tidligere har udgivet et album med trioen The Fireflies (2010), der blev dannet i forbindelse med X Factor. Hun har skrevet sange til og med kunstnere som Christopher, Sarah, Louise Dubiel og Sanne Salomonsen.

... og Søren Sko, som du kender fra duoen Sko/Torp, der storhittede i 1990. Han har udgivet fem soloalbum og fem sammen med Palle Torp og blev i øvrigt kåret som årets danske sanger i 1991 og 1999.

Tjek 'Shoes for Julias' koncertkalender her!

Fik du læst interviewet med Mike Andersen?

Mød Danmarks nye souldiva her!

Find julegaverne i Shoppen!

Læs også