Brownie med kaffeis
Den søde tand skal også plejes og med opskrifter fra cutecarbs bliver det gjort på den bedst mulige måde.
Opskriften på brownie med kaffeis er helt fantastisk og har man først smagt den én gang, garantere jeg man få lyst til at lave den igen. God fornøjelse :)
Lækker italiensk klassisker - få opskriften på Tiramisu her
Det skal du bruge - Brownie:
215 g mørk chokolade
150 g smør
1 spsk god usødet kakao
3 æg
225 g sukker
Læ sogså:
Sådan gør du: brownie
Om CuteCarbs...
www.CuteCarbs.com, der er en af Danmarks bedste dessert blogs - et univers af smukke billeder og masser af lækkerier, som man ikke kan undgå at blive inspireret af. Bag bloggen står Tora Mortensen, der til hverdag arbejder for Vi Unge, men på Cutecarbs får afløb for hendes passion; smukke og velsmagende lækkerier, og Toras entusiasme smitter i den grad; du kan slet ikke undgå at blive inspireret. Du kan både følge CuteCarbs på Facebook og Twitter.
Smelt chokolade og smør.
Pisk æg og sukker til en luftig masse - det tager i hvert fald fem minutter. Bland æggemassen med det let afkølede chokoladesmør og kakaopulveret
Smør en springform (22 cm i diameter) og drys den med sukker. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 180 grader i 35 minutter.
Læs også: Lækker opskrift på cheesecake
Det skal du bruge - Kaffeis:
4 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
5 spsk stærk, kold kaffe
4 dl fløde
1 halv vaniljestang
Sådan gør du: Kaffeis
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Rør vaniljen og kaffen i massen.
Pisk fløden og vend æggemassen i.
Hæld ismassen over den afkølede brownie og sæt den i fryseren i minimum fem timer.
Pynt til brownie med kaffeis:
Friske blåbær vendt i blåbærsirup
Følg Cute Carbs på facebook, så går du ikke glip af nye søde sager.