Træning og kost
9. september 2011

"11. september var ikke en overraskelse"

Astrolog Lejla Lindholm har analyseret stjernerne: Der er tydelige tegn på krig og terror i tiden omkring 11. september 2001. Læs hendes tolkning her.
Af: af Astrolog Lejla Lindholm Christensen
https://imgix.femina.dk/media/c4b5362f0ee64fcd8881532036c7225d.jpg

foto: ThinkStock

Planeten Saturn er ca. 29 år om at gå rundt om Solen. Da World Trade Center stod klar med begge tårne i 1973, og åbnede i 1974, stod planeten Saturn i Tvillingernes stjernetegn.
Den gør den også i 2001! Det betyder at den har gået sin første runde.

Saturn står blandt andet for ansvar, autoriteter, regeringer, mænd og begrænsninger. Det betyder, at der i følge den guddommelige lov er en grænse for hvad vi mennesker kan og ikke kan.

Pluto betyder power
Planeten Pluto står for "power", både af opbyggende karakter, og af ødelæggende karakter. Pluto symboliserer astrologisk det altødelæggende.

Lejla Lindholm
Christensen

Magt og magtmisbrug, magtkampe, samt økonomi er noget af det, som Pluto har med at gøre. Pluto symboliserer angst og frygt. Positivt symboliserer Pluto menneskers opbyggende evner, healing af os selv og håbet i mennesket. Pluto symboliserer det mørke og det lyse i mennesket. Det opbyggende eller det nedbrydende.

Pluto stod i 2001 i Skyttens tegn. Det er tegnet, som blandt andet symboliserer religion, filosofi, retfærdighed og uretfærdighed. Skyttens tegn stor også for lov og ret samt udvidelse af horisonter og alle udenlandsanliggender.

Det vi ikke formår selv at tage ansvar for, bliver gjort udefra - både på det private plan, og på det globale plan. Når man ser på den globale udvikling i forholdet til dét som er sket, så skal man kigge efter det værst tænkelige astrologiske aspekt, og at dette uden tvivl er aspekter mellem Pluto og Saturn.

11. september var ikke en overraskelse
Hvis man ser på hvordan de stod i forhold til hinanden i september 2011, så stod Saturn i Tvilling i en opposition til Pluto i Skytten. Den 11. september, hvor ulykken sker, står også den udløsende Måne i Tvilling!

At den rammer to tårne (Tvilling), og to steder (Tvilling), New York og Washington (Tvilling), og at det sker på selve dagen, både Månen og skæbneplaneten Saturn stod i Tvilling er ingen overraskelse for en astrolog.

Det er også Tvillingernes tegn, som symboliserer "handel" = World Trade Center. En opposition mellem de to planeter er den værst tænkelige aspekt med hensyn til autoriteter (Saturn) og magt (Pluto). Manglende ansvar, og en bryden grænser er sket. Massemord, død og destruktion er sket i New York og Washington.

Spændinger i astrologien
Når man taler om spændinger i astrologiens sprog, så er der tre af slagsen:

Konjunktion = 0 grader. Det er når de to planeter står sammen på himlen.
Kvadrat = 90 grader. Det er når de to planeter står i enret vinkel fra hinanden.
Opposition = 180 grader. Det er når planeterne står længst væk fra hinanden.

Hver gang det sker, blusser spændingerne op til overfladen, så de ting, der ligger nedenunder og gemmer sig, kommer op til overfladen.

Planlagt siden marts
Saturn symboliserer blandt andet regeringerne verden over. De som er ansvarlige. Men er de det? Hvis ikke, ja så blander Saturn og Pluto sig på en negativ måde. Pluto symboliserer frygt, angst, kontrol, magt og magtmisbrug, samt ikke mindst den globale økonomi. Og det er imellem disse to planeter, at slaget skal slås.

I 1974 hvor Saturn og Pluto stod i en kvadrat (90 grader) til hinanden, stod World Trade Center klar til indflytning. Saturn stod samme sted i 2001. Hvis man skal tyde horoskopet ud fra det som er sket, så kan det se ud til at planlægningen har været undervejs siden marts/april, hvor begge planeterne også havde et stærkt spekter til hinanden. Desuden var krigsplaneten Mars inde og hilse på ved at lægge sig ovenpå Pluto.

Her er planlægningen startet. Mars er herefter gået sin gang, og er gået videre fra Skyttens tegn der symboliserer religiøse krige. I september 2001 er mars nået ind i Stenbukken, som er symbolet for gedebukken, som kravler oppe i bjergene. Som den kendte franske astrolog og læge Nostradamus blandt andet har skrevet omkring bombningen af New York, så kalder han højhusene for "man made mountains".

Ved at krigsplaneten Mars er inde i Stenbuk, så danner den opposition i forhold USA's eget nationalhoroskop.

Horoskopet for USA er lagt ud fra en "fødsel" den 4. juli 1776, kl. 17.15. Her kan man se, a USA er Krebs. Det vil sige at Solen står i Krebs. Og Solen står for hjertet, både i et lands horoskop, og i en persons horoskop. Det er netop Solen, som er blevet ramt i USA's horoskop. Samtidig står planeten Pluto på ascendanten i USA´s horoskop, som er selve ansigtet udadtil. I og med at Pluto står på ascendanten, så stiller den sig samtidig i en opposition til Uranus, som symboliserer overraskelser, ulykker, samt flyvemaskiner og ny teknologi.

Hvor er vi nu?
Fremtiden beror på hvad vores regeringer og magthavere vælger at gøre ved den spændte verdenssituation. Hvis de fortsat vil køre en magtkamp mod hinanden, så kan man næsten tænke sig til fremtiden.

Hvis regeringerne, og de ansvarlige omvendt lærer at overholde de guddommelige og medmenneskelige love om, at sætte en grænse for magtmisbrug og ødelæggelser.

Valget er vores
Frygt og angst for hinanden fører til magtkampe. Kærlighed og åbenhed skaber forståelse og sammenhold. Vi har kun denne ene jord, og vi er tvunget til at dele de ressourcer vi har adgang til, uanset religiøs eller filosofisk baggrund og livssyn. I kærlighed og dybeste medfølelse sender jeg tanker til ofrene.

Hvad siger Lejla om dit personlige horoskop? Køb her: Personligt horoskop - 199 kr.

Læs også