Træning og kost
15. maj 2014

Skyhøj forbrænding: Træning og vægttab på den nemme måde

Drop alt om lynkure og alt for hård træning. Meget mindre kan gøre det, lover personlig træner Anna Bogdanova, der er aktuel med bogen ’Skyhøj Forbrænding’. Faktisk er indsatsen overraskende minimal.
Af: af Lonnie Kjer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/maj/annacoverprim.jpg

Foto: All Over

Hvidkålskuren, Atkins, Nupo … farvel til både dem og alle de andre kure, du sikkert har stiftet kortvarigt bekendtskab med i din kamp for at stramme op, komme i form - og smide nogle kilo.

De er ikke bare overflødige, kurene. De spolerer også din forbrænding. Og resultaterne kan opnås en hel del nemmere og hurtigere, lover forfatteren.

Det stresser hjerne og krop

• Væskemangel
• Søvnmangel
• For højt eller lavt blodsukker
• Mangel på kalorier
• Mangel på kulhydrater
• Mangel på bevægelse
• Fysisk overtræning
• Hård og langvarig træning
• Følelsesmæssige udfordringer
• Høje mentale krav
• Bekymringer om fremtiden
• Ting, du ikke har kontrol over

Træning - en time om ugen!
Med 4x15 minutters træning om ugen og en varieret kost på de rigtige tidspunkter, når du faktisk i mål. På den gode og sunde måde. Og uden at stresse din krop med sult og overtræning og de lynresultater, vi som regel gerne ser, når vi endelig kaster os ud i kampen og siger 'nu er det NU'.

Skyhøj forbrænding
Med 'Skyhøj forbrænding' ved hånden handler det om alt andet end overtræning og kalorietælling. Det er nemlig forholdsvis få justeringer, der skal til, skriver Anna Bogdanova i 'Skyhøj forbrænding', der bygger på forskning i, hvordan man virkelig træner og spiser for at forbrænde maksimalt.

Væk din forbrænding
Og den anden model kender mange af os så godt; man træner og træner og sørger for at spise minimalt. Og det virker da også. For en tid, i hvert fald - og indtil begejstringen og motivationen har lagt sig, og kiloene røg på igen ... og sidder endnu bedre fast end før.

Kroppen stresser
Dét handler om, at kroppens forsvarsmekanismer er stærkere end vores viljestyrke og derfor stresser kroppen, når vi kommanderer rundt med den, og dét kan der altså rådes bod på ved at vække forbrændingen igen med præcise og overskuelige forandringer i vores hverdag.

Anna Bogdanova

Personlig træner, coach og sundhedsskribent

Har dyrket styrkeløft på konkurrenceplan og med sin russiske baggrund kender hun de mest effektive strategier til vejen mod en stærk og vital krop.

Træn … og hvil dig!
Og som om det ikke lyder godt nok, er en af overskrifterne i bogen også at restituere. Hvile er nemlig lige så vigtig som selve træningen, for det er der, vi forbrænder, reparerer og bliver stærkere, lover Anna Bogdanova.

Og så gør det vel ikke noget, at hele forløbet i bogen er opbygget, så kroppen først og fremmest bliver beroliget og stressfri.
Og SÅ kommer resten …

Det lyder som noget, der faktisk er til at overskue.

Læs meget mere om Anna Bogdanova og 'Skyhøj forbrænding' på www.annabogdanova.dk

... og følge med oestrogen.dk og vind et eksemplar af 'Skyhøj forbrænding'.


Fed sports-BH fra Lorna Jane. Køb den i Shoppen!


Læs mere om:

Læs også