Træning og kost
10. januar 2012

Vi anmelder: "Hjælp, jeg har stadig migræne"

Vores anmelder skriver: en dejlig frisk og farverig bog der på en let og overskuelig måde leverer viden om et emne, der ellers godt kan være tungt.
Af: af Anita Hummelshøj Mikkelsen
https://imgix.femina.dk/media/ebfa3713ed0f4408b3201eb83cc8d4b8.jpg

Foto: PR

Hjælp jeg har stadig migræne - få metoden til et næsten smertefrit liv, af Gitte Koldtoft

Hjælp jeg har stadig migræne, er en dejlig frisk og farverig bog der på en let og overskuelig måde leverer viden om et emne, der ellers godt kan være tungt.

Bogen er rig på nærværende inspiration samt henvisninger til andre bøger, metoder og hjemmesider. Alle med det formål, at jeg som læser kan finde ud af hvad der virker bedst for mig. Her er idéer til hvordan, jeg kan ændre min levevis hvad enten det er på kostsiden, gennem en mere spirituel vej eller ved hjælp af medicin… og måske et godt miks af det hele, er det som skal til? I bogen deler forfatter Gitte Koldtoft ud af egne erfaringer som migræniker hvilket gør bogen særdeles nærværende.

Hjælp til mange slags migræne
Jeg selv er den heldige vinder af den typiske menstruationsmigræne, og også dette emne er berørt i bogen. Jeg er nu mere oplyst om,


Anmelder Anita Hummelshøj

hvad der kan være årsag til denne form for migræne, og hvor er det dejligt at læse, at det ikke er unormalt at have brug for ro, søvn, jerntilskud og at forpubbe sig når migrænen er værst. At det i allerhøjeste grad er ok, at tage vare på mig selv før, under og efter anfaldet.

Prøv med positvie overbevisninger
Et godt råd fra bogen er, at jeg kan fodre mig selv med positive overbevisninger, der kan gøre det lettere at komme igennem smerten ved at acceptere den. Sætninger fra bogen som kan være værd at gentage for sig selv:

"Jeg iagttager og accepterer smerterne lige nu vel vidende, at de er på vej ud"
"Jeg elsker og accepterer alle dele af mig selv, også migrænen."
"Jeg mærker efter, hvordan jeg har det energimæssigt, og giver mig selv den næring og ro, jeg har brug for.

6 ud af 6 stjerner fra mig
Alt i alt vil jeg anbefale bogen til alle, der til tider er generet af kraftig hovedpine eller migræne. Jeg tænker også at bogen er god for dig der er tæt på andre med migræne fordi den bl.a., gennem de mange eksempler, skaber forståelse. Bogen her giver dig ingen løfter, for alt i alt vælger du jo selv hvordan du vil leve dit liv og måske netop derfor er bogen så god. Ingen løftede pegefingre, i stedet masser af bekræftelse og øjenåbnere. Kan læses på en aften, men jeg vil anbefale dig at stoppe op når du finder et råd eller en øvelse du får lyst til at undersøge nærmere - så læsning over tid er anbefalelsesværdig.

Jeg giver bogen 6 ud af 6 stjerner!

Bogen er på 193 sider og har vejl. salgspris på 249,95 kr.

Vær med i konkurrencen om et eksempalr af bogen "Hjælp, jeg har stadig migræne"

Læs også