Selvudvikling
17. marts 2014

Tag på Cruise med veninderne og bliv klogere på livet

Fire kendte foredragsholdere går om bord på Oslobåden i slutningen af april for at tale om livsstil, lykke, nærvær og handlekraft – kun for kvinder. Vil du med?
Af: af Annonce
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/dfds-prim.jpg

foto: PR

Fra den 25.-27. april slår Oslobåden dørene op for en weekend i kvindernes tegn - et livsstilsCruise. Med om bord kommer Hella Joof, Lars Christiansen, Jakob Olrik og Michelle Hviid, som alle er erfarne foredragsholdere. Undervejs mens skibet sejler vil de tale om alt fra livsstil, nærvær, handlekraft, lykke og ikke mindst mænd, alt imens stjernekokken Henrik Boserup går i køkkenet for at komponere en autentisk livsstilsmiddag for alle deltagende kvinder.

DFDS Seaways hylder kvinderne ved at give mulighed for en uforglemmelig weekend i godt selskab og med inspirerende underholdning. Du får selvforkælelse, tid til nærvær og til at være sammen med veninderne.

De to skibe, som sejler på ruten mellem København og Oslo er under ombygning og står klar til Livsstilscruiset. Ombygningen imødekommer nogle af de behov, som især kvinder efterspørger. Der er bl.a. indrettet særlige behandlingsrum i spa-området, så man kan forkæle sig selv lidt ekstra med eksempelvis massage og manicure.

Arrangementet indeholder:

*2 nætter i 2-køjes indvendig Seaways Class kahyt
*4 x foredrag
*3-retters Henrik Boserup menu
*1 x morgenbuffet
*Goodiebag

Prisen ligger fra 1499,- p.p. ved 2 personer.



Læs også