Selvudvikling
26. oktober 2012

Lyst til mer'?

Dét er der mange, har. Måske er det derfor, den erotiske litteratur bliver revet ned af hylderne. Sidste skud på stammen hedder ’Blottet for dig’, og har du den ikke allerede, er det jo godt, du kender Oestrogen. Du kan nemlig vinde bogen her.
Af: af Lonnie Kjer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/eroprim.jpg

foto: PR

'Fifty Shades of Grey' kender du. 'Blottet for dig' kommer du nok til at kende meget snart. Enten når du farer ned til din bog-pusher for at lade dig rive med af bogen, der netop er udkommet på Politikens forlag. Eller også, når du har vundet den her på oestrogen. 'Blottet for dig' har revet gulvtæppet væk - og måske dynerne af - mere end 1, 7 millioner amerikanere, og nu går bogen så småt sin sejrsgang i 34 andre lande og gør i hvert fald vinter-Danmark en anelse varmere.

Pyyh, her bli'r varmt!
Men der er ingen grund til at vente længere på at følge Eva, reklamebureau-pigen, der render ind Gideon og indleder et forhold, der bliver mere end bare almindelig lunt. Du kan nemlig få bogen sendt lige til din hoveddør, og vi kan lige så godt sige det, som det er: Her er tale om erotik af den bedste skuffe! 'Blottet for dig' er første bog i en stærkt erotiske trilogi, der er skrevet af forfatterinden Sylvia Day, der med bogen har fået sit store internationale gennembrud. Måske bliver bogen din inden længe.

Deltag i konkurrencen her

Læs også