Træning og kost
3. juli 2012

Drop idealerne: På med din bikini!

Nåede du heller ikke bikini-formen i år? Hop i den todelte alligevel, og vær med til at hylde kvindekroppen og retten til at være en bikini-babe. Uanset alder og facon.
Af: af Lonnie Kjer
Kvinde iført bikini ligger på siden

foto: All Over

Du kender måske fornemmelsen. Man står der i prøverummet og hopper i den ene bikini efter den anden, der bare ikke sidder, som den skal. Søde ekspedienter vimser rundt og kommer med bemærkninger, gode råd og endnu flere modeller på de værst tænkelige tidspunkter. Alt imens spejlene i det alt for lille rum serverer den til tider barske sandhed for dig selv fra samtlige vinkler og - måske - minder dig om dét, du godt ved: Du nåede det - heller ikke - i år. Og springer måske strandturen i bikinien over af samme grund.

Se også: Danmarks kvinder viseres deres bikini-krop frem

Bikini med aldersgrænse?

Dét er der kvinder, der sætter pris på. I hvert fald, hvis du nærmer dig de 40 lys i lagkagen eller for længst har passeret dét tal. Det skriver kk.no, som henviser til en undersøgelse fra den britiske netbutik isme.com.

Ud af 2000 adspurgte kvinder mener 7 ud af 10 nemlig i ramme alvor, at kvinder på 40 år og opefter skal holde sig langt væk bikinierne, mens kvinderne over 50 slog fast, at de da har tænkt sig at blive ved med at skrue sig ned i bikinierne, uanset hvad dådsattesten siger. Og heldigvis for dét.

Se også: Video: Kropsidealer gennem 3.000 år

Bikinier til hele banden

Spring i bikinien, tangaen, tankinien, monokinien - eller hvad med badedragten? Den gør ikke kun godt ved figuren. Den er også topmoderne. Og uanset hvad du er til, er der nok af strand-dress at vælge imellem. Det findes nemlig lige nu i alverdens former, modeller, snit og farver. Uanset om du er lav, høj, tyk eller tynd, pæreformet, æbleformet, timeglas-modellen, toptunet fitness-kvinde - eller bare et sted midt imellem. Og uanset din alder. Tjek butikkerne. Der er garanteret også en sommermodel til dig. Også selvom du ikke lige ligner modellen på billedet på en prik.

Læs også