Mad
12. juli 2017Bagt blomkålssalat med rygeost, radiser og krydderurter
Servér salaten som en selvstændig frokostsalat eller som tilbehør til en hovedret. Her får du opskriften på bagt blomkålssalat med rygeost, radiser og krydderurter
Af: Mikkel Karstad & Trine Hahnemann

Foto: Anders Schønnemann & Lars Ranek
Bagt blomkålssalat med rygeost, radiser og krydderurter
Tid: 15 minutter. Bagetid: 25 minutter Antal personer: 4-6 DET SKAL DU BRUGE 1 blomkål 2 spsk. olivenolie 2 spsk. æbleeddike salt og friskkværnet peber RYGEOSTDRESSING 3 store spsk. rygeost 2 dl mælk skal og saft af 1 usprøjtet citron 1 spsk. akaciehonning salt og friskkværnet peber TIL SERVERING 6 radiser 2 håndfulde blandede krydderurter, f.eks. kørvel, karse, skovsyre PRØV OGSÅ: Laks med blomkålssalat