DET SKAL DU BRUGE1 æg1 håndfuld sprød grøn salat1 håndfuld friske krydderurter, f.eks. mynte og basilikum1 håndfuld friske eller tilberedte grøntsager, f.eks. rødbeder og radiser1 avocadofriske bær eller frugter, f.eks. hindbær1 nip saltsaft af 1 citron2-3 spsk. olivenolie PRØV OGSÅ:
Skyr med knas Opskrift - sådan laver du morgenmadssalat
Kog ægget i 6-8 minutter. Skyl og skær salat, krydderurter og grøntsager i mindre stykker, og fordel dem på en tallerken. Skær avocadoen i strimler, og halvér ægget. Læg det oven på salaten sammen med bær. Drys med salt, og dryp med citronsaft og olivenolie. Opskriften stammer fra bogen ”Supersunde superfoods” som er fyldt med masser af opskrifter og ny viden om den mad, din krop virkelig kan bruge til noget. Bogen er skrevet af Mette Helbæk og Valeria Lima og koster ca. 300 kr. Politikens Forlag.