Mad
14. august 2008

Pirogger a la Mexico

Pirogger a la Mexico(12 stk) 400 gram hakket oksekød1 peberfrugt1 løg2 fed hvidløg1/2 dåse kidneybønner1-2 tsk chilisauce1 tsk spidskommensalt og
Af: Tine Stevnhoved
Grove mexicanske pandekager

Pirogger a la Mexico

(12 stk)

400 gram hakket oksekød
1 peberfrugt
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 dåse kidneybønner
1-2 tsk chilisauce
1 tsk spidskommen
salt og peber
2 pakker butterdej fra køl
1 sammenpisket æg

Tilbehør:
1/2 ds majs, 2 advocadoer, 1 peberfrugt

Sådan gør du
1. Svits kødet i en gryde
2. Skær peberfrugt og løg i tern. Hak hvidløget fint. Svits løg, hvidløg og peberfrugt med kødet et par minutter
3. Hæld væsken fra kidneybønnerne. Tilsæt bønnerne sammen med chilisauce. Lad retten simre i 10 min. Smag til med spidskommen, salt og peber.
4. Rul butterdejen ud og udstik ca. 10-12 cirkler med en diameter på 12 cm. Kom 2-3 spsk kødfyld på den ene halvdel af dejcirklerne. Fold dejen over fyldet og pres dejen sammen med en gaffel. Pensl piroggerne med sammenpisket æg.
5. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
6. Skær avocado og peberffrugt i mindre stykker og server dem sammen med majs til piroggerne.

Se også disse opskrifter:
Risotto med rødspættefilet
Ristaffel med kylling i karry

Læs mere om:

Læs også