Mad
20. februar 2014

Rejer i rød kokosmælk med ingefær

Til 4 personer Det skal du bruge:Tip!Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.400 g rejer800 ml kokosmælk light1 spsk
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/rejer612.jpg

Til 4 personer


Det skal du bruge:

Tip!

Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.

400 g rejer
800 ml kokosmælk light
1 spsk rød karrypasta
3-4 gulerødder
6 stk kaffir limeblade
200 g bønnespirer
10 cm ingefær
3 spsk fishsauce
1 lime
frisk koriander
400 g jasminris

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 25 minutter.

1. Kog risene under låg i 7 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. og lad dem derpå trække til retten er færdig. Skræl gulerødder og snit dem fint.

2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime.

3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris.
Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3062 KJ (732Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 560 134 18
Kulhydrat 1606 384 52
Fedt 896 214 29

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om:

Læs også