Børnenes yndlingscurry
Foto: All Over Press
Aftensmaden skal både være sund, nærende og dække hele familiens smag. Synes du, at det er en udfordring at finde på noget nyt hver dag? Få TV-baronessen Caroline Flemings kogebogs-tips til at lave mad, som smager dine børn.
Børnenes yndlingscurry
4 personer
Ingredienser:
2 spsk. vindruekerneolie
1 lille løg, skåret i fine tern
1 æble, skåret i fine tern
1 banan, skåret i fine tern
1 tsk. mild karrypulver
4 dl kokosmælk
2 kyllingefileter, skåret i små tern
evt. persille til pynt
Sådan gør du:
Varm olien i en gryde, og svits løget i 3 minutter. Tilsæt æble og banan, og steg det i 4 minutter. Drys karry over, og rør godt rundt. Hæld kokosmælken over, og lad det simre under låg i 12 minutter. Hæld det hele i en blender, blend og så tilbage i gryden. Læg kyllingestykkerne i, og lad curryen simre i yderligere 5 minutter.
Server den med ris til. Pynt evt. med persille.
Få også den lækre opskrift på kartofler med tomatpesto, bønner og oliven på familiejournal.dk