Svinekoteletter med svampesauce á lá Provencale
foto: Pantherstock
4 personer
Det skal du bruge:
4 svinekoteletter, a ca. 150 g
2 spsk madolie
salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g blandede svampe
2 dl fløde 9 %
2 spsk saucejævner
2-3 spsk Maille Provencale sennep
salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
1 kg babykartofler
200 g sukkerærter
Sådan gør du:
Tilberedningstid ca. 30 minutter
1. Kog kartoflerne - og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampene skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og saucejævner og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2325 KJ (556Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 28
Kulhydrat 930 222 40
Fedt 744 178 32
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.