Mad
5. oktober 2010

Bagt torsk med oliven og tomater

4 personerIngredienser:4 torskefileter med skind1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomaterolivenoliefrisk timian, finthakketsmå sorte oliven
Af: Uddrag fra Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming
https://imgix.femina.dk/media/b32608189c8542a2b5d60f9b8cb221cc.jpg

4 personer

Ingredienser:
4 torskefileter med skind
1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomater
olivenolie
frisk timian, finthakket
små sorte oliven, skåret tilfældigt
salt og peber
saft af 1/2 citron
frisk kørvel, finthakket

Tibehør: Dampet broccoli

Sådan gør du:
Skær et par store friske tomater i skiver, giv dem et skvæt olivenolie, et drys frisk timian og læg en lille håndfuld sorte oliven ved. Læg de 4 torskefi leter med skindsiden nedad i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie og citronsaft over dem. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Anret fileterne på fire tallerkener med lidt tomat og oliven, drys med lidt frisk kørvel.
Server evt. dampet broccoli til retten.

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof

Læs også