Bagt torsk med oliven og tomater
4 personer
Ingredienser:
4 torskefileter med skind
1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomater
olivenolie
frisk timian, finthakket
små sorte oliven, skåret tilfældigt
salt og peber
saft af 1/2 citron
frisk kørvel, finthakket
Tibehør: Dampet broccoli
Sådan gør du:
Skær et par store friske tomater i skiver, giv dem et skvæt olivenolie, et drys frisk timian og læg en lille håndfuld sorte oliven ved. Læg de 4 torskefi leter med skindsiden nedad i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie og citronsaft over dem. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Anret fileterne på fire tallerkener med lidt tomat og oliven, drys med lidt frisk kørvel.
Server evt. dampet broccoli til retten.
Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof