Rødfisk i papilotte med spinat, æble og kartoffel-gremolata
4 personer
Det skal du bruge:
600 g rødfiskefileter
Tip!
Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.
150 g baby spinat
2 æbler
2 fed hvidløg
2 spsk kapers
20 g smør
salt og peber
4 stk alu-folie ca. 30 x 30 cm
1 tsk spiseolie
Tilbehør:
1200 g vaskede kartofler
35 g bredbladet persille
1 citron
Sådan gør du:
Tilberedningstid: ca. 35 min.
1. Forvarm ovnen med en bageplade til 225 grader. Bring vand, ½ tsk salt og kartofler i kog i ca. 20-25 minutter.
2. Tør fisken godt af med køkkenrulle og drys med salt og peber efter smag.
3. Skyl spinaten og lad den dryppe godt af. Skær æblet i både. Hak hvidløget fint. Bland spinat, æble og hvidløg sammen og smag til med salt og peber.
4. Pensl folien med olie. Fordel spinatblandingen på folien og læg fiskefileter, kapers og smør ovenpå. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Stil pakkerne på den opvarmede bageplade og bag i ovnen i 12-15 minutter.
5. Hak persillen fint og riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal sammen. Halvér citronen.
6. Dræn kartoflerne og vend dem med 2/3 af persillen. Drys resten over fisken, når pakken lukkes op ved servering. Dryp retten med citronsaft efter behov.
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.