Ris med kylling-mos
Fra seks måneder
4-5 portioner
• 2 dl hakkede tomater
• 1 pastinak (ca. 1 dl)
• 0,75 dl ris
• 1 løg (ca. 1 dl)
• 80 g kyllingefilet
• 1 gulerod
• 2 spsk. rapsolie
• 2 spsk. Maizena
• 1 tsk. tørret basilikum
• ½ knivspids tørret rosmarin
• ½ knivspids hvid peber
• 4 + ½ dl vand
1. Skyl pastinak og gulerod, og skær dem i små tern. Skyl og hak løget.
2. Steg kyllingefileten og skær den i små stykker.
3. Hæld 4 dl af vandet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og ris, og lad det koge under låg i cirka 15 minutter.
4. Tilsæt grøntsagerne. Smuldr basilikummen, og hak rosmarinen fint. Tilsæt krydderierne sammen med kyllingen. Lad retten koge i yderligere 15 minutter til risene er færdige.
5. Tøm grydens indhold over i en blender, og blend til rett en stadig har en smule struktur, og hæld det dereft er tilbage i gryden. Rør Maizenaen ud i den sidste ½ dl vand, tilsæt det, lad rett en koge op, indtil den begynder at blive tyk.
Prøv også:
Kartofler i fadmed skinke og ærter
Få babymos og babygrød sendt direkte til døren >> Se mere her
Artiklen indeholder affiliate-link