Mad
2. juli 2012

Invitér gæster på texasmad

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har en alvorlig svaghed for Texas. Jeg har boet der og kommer der gerne igen og igen.Det er staten, hvor alting er større, og kontrasterne virkelig er iøjnefaldende. Her er man virkelig tynd, når man er tynd, og enorm, når man er tyk. Maden kan være horribel, og den kan være helt fantastisk. Her byder jeg på nogle af mine favoritter fra Texas. Så på med dine fedeste boots, og invitér de sødeste, du kender, på Texas-favoritter og: Yiiiihaaaa!
Af: Louisa Lorang
Invitér gæster på texasmad

Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal

Alle opskrifter er til 8 personer

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bf5dd106f0ea4348a2f529d027cce838.jpg

JORDBÆRMARGARITA (3-4 drinks)

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ef2883a354624e75b3c1e77a8b5cd8cc.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0fb539b3f5e1438f9e93ec667d55aac0.jpg

CEVICHE MED TEQUILA (let forret)

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8b30b623637f49ffb429f5d0a6d1c106.jpg

PULLED PORK SANDWICH (snasket hovedret)

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/40d2a786e95b4338adcd7841e4d71e8a.jpg

LEMON MERINGUE PIE (syrlig og sprød dessert)

Få opskriften her

SÅDAN BLIVER DET HELE NEMMERE:

Det er altid skønt at være forberedt, så man kan nyde sine gæster og ikke tilbringe for meget tid i køkkenet, mens de er der. Her kan du se, hvad du kan gøre på forhånd:

2 DAGE FØR:
Lav margarita-mix.
Lav rub til pulled pork.
Lav bbq-sauce.
Lav tærterne helt klar,
undtagen marengsen.

DAGEN FØR:
Kom svinet i rub.
Skyl salater, og opbevar
dem i fryseposer i køleskabet.

TIDLIGT SAMME DAG:
Sæt svinet i ovnen.
Lav topping til østers.
Rist bacon til østers.
Lav tærterne helt færdige.

ET PAR TIMER FØR:
Lav ceviche.
Lav kål til pulled pork.

LIGE FØR GÆSTERNE KOMMER:
Lav et hold margaritas klar (lav det næste, når de begynder at komme).
Lav svinekødet klart.
Anret ceviche.

MENS GÆSTERNE ER DER OG DRIKKER MARGARITAS:
Gril østers.
Anret pulled pork.
Nyd det hele!

Læs også