Invitér gæster på texasmad
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal
Alle opskrifter er til 8 personer
JORDBÆRMARGARITA (3-4 drinks)
CEVICHE MED TEQUILA (let forret)
PULLED PORK SANDWICH (snasket hovedret)
LEMON MERINGUE PIE (syrlig og sprød dessert)
SÅDAN BLIVER DET HELE NEMMERE:
Det er altid skønt at være forberedt, så man kan nyde sine gæster og ikke tilbringe for meget tid i køkkenet, mens de er der. Her kan du se, hvad du kan gøre på forhånd:
2 DAGE FØR:
Lav margarita-mix.
Lav rub til pulled pork.
Lav bbq-sauce.
Lav tærterne helt klar,
undtagen marengsen.
DAGEN FØR:
Kom svinet i rub.
Skyl salater, og opbevar
dem i fryseposer i køleskabet.
TIDLIGT SAMME DAG:
Sæt svinet i ovnen.
Lav topping til østers.
Rist bacon til østers.
Lav tærterne helt færdige.
ET PAR TIMER FØR:
Lav ceviche.
Lav kål til pulled pork.
LIGE FØR GÆSTERNE KOMMER:
Lav et hold margaritas klar (lav det næste, når de begynder at komme).
Lav svinekødet klart.
Anret ceviche.
MENS GÆSTERNE ER DER OG DRIKKER MARGARITAS:
Gril østers.
Anret pulled pork.
Nyd det hele!