Mad
25. august 2010

Frugtbar

Har du først smagt dem én gang, bliver du nødt til at lave nogle flere! Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere.
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/2d338860f8f441b7b0791e99cc846ab4.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

CA. 9 STK.

75 g sukker
2 spsk sirup
75 g smør
100 g havregryn
75 g nødder og kerner
75 g tørrede frugter

Prøv også:

Krydrede nødder Auberginedip Butterdej med pære og blåskimmelost Ostespread
Avocadodip med grillede rejer

Tænd ovnen på 160 grader.

Varm sukker, sirup og smør op i en gryde.

Rør havregrynene i. Hak nødder, kerner og tørrede frugter og rør dem i.

Spred dejen ud på bagepapir - ca. 20x20 cm - og fold papirkanterne op omkring dejen, så den ikke løber ud.

Jævn evt. fladen ud med en paletkniv.

Bag kagen i 30 minutter.

Afkøl den og skær den i små stykker.

Læs også