Espresso-cupcake
foto: bjørn jakobsen
Det store kagebord...
Chocolatewhoopie pies
Macarons med
hindbærtrøffel
Chokolade-macarons
med nougattrøffel
Espresso-cupcake (12 stk.)
Ingredienser
125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g marcipan
2 tsk instant espresso
eller alm. kaffe
2 spsk kogende vand
½ dl creme fraiche 18%
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
12 chokoladekaffebønner
Espressocreme:
1 spsk instant espresso
1 spsk kogende vand
250 g mascarpone
eller anden flødeost
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen.
Rør revet marcipan i dejen og rør, til den er cremet.
Opløs espresso i kogende vand og rør det i dejen sammen med creme fraiche.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen, og fordel i muffinforme.
Bag kagerne i 20-25 min. ved 175 grader og lad dem køle af på en bagerist.
Opløs espresso i kogende vand og lad det køle af.
Rør espresso, mascarpone og flormelis sammen og lad cremen hvile, mens kagerne køler helt af.
Pynt kagerne med espressocreme og chokoladekaffebønner.
På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede.
Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.
Lav og servér perfekte hjemmelavede kager med produkter fra SØNDAGs shop...
Sprøjtepose fraSilikomArt
Funktionel sprøjtepose
i 100% silikone, som går
i opvaskemaskinen.
149 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER
Dåsesæt med 3 stk.249 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb dem HER
Macaronsæt fra Lékué349 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER