Mad
3. februar 2010

Syltede skalotteløg

Skalotteløg er smagfulde og praktisk små, hvis man kun skal bruge en smule løg. De har lang holdbarhed.Syltede skalotteløg:400 g pillede
Af: af Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/8455bdc08a7c46d091920344e62b6f5b.jpg

Skalotteløg er smagfulde og praktisk små, hvis man kun skal bruge en smule løg. De har lang holdbarhed.

Syltede skalotteløg:
400 g pillede skalotteløg
120 g salt udrørt i 1 l koldt vand.

Lage: ½ l eddike
10 sorte peberkorn
1 cm tørret ingefær
1 tørret chili
10 korianderfrø
1 laurbærblad
4 skiver peberrod

Læg løgene i saltvandet 1 døgn.

Kog eddikelagen op og afkøl.

Hæld den i et stort, skoldet glas.

Hæld saltlagen fra løgene og kom dem i glasset.

Luk til og lad dem trække i 2 mdr.

Godt som tilbehør.

Læs også