
Liv
TID: 65 min.
150 g blødt smør
250 g sukker
4 æg
Saft og skal af 1 usprøjtet citron
2 dl yoghurt
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Glasur af: 200 g flormelis, 1 spsk blødt smør og citronsaft
Tænd ovnen på 180 grader.
Prøv også:
Citronkager Cupcakes Æbletærte-snitter Marengstærte med citron-marmelade
Pisk smør og sukker sammen.
Pisk æggene i et ad gangen.
Rør citronsaft, citronskal og yoghurt i.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform og bag den ca. 45 minutter.
Afkøl kagen.
Rør flormelis, smør og citronsaft sammen og smør det over kagen.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.