Mad
29. august 2013

Rissalat med krabbekød

Opskrift på farverig og lækker rissalat med krabbekød
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/08/35/rissalat-med-krabbekoed/rissalat-med-krabbekoed-prim.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Rissalat med krabbekød er en lækker og farverig salat med krabbekød, ris og grøntsager. Brug krabbekød fra dåse eller spørg fiskehandleren, om han har noget. Du kan også bruge rejer i stedet for krabbekød. Bland rissalaten med de grøntsager, du synes bedst om.

Tid: Ca. 20 min.

Det skal du bruge til din rissalat med krabbekød
1 pose ris (2 portioner)
2-3 forårsløg
Lidt spinat
6-8 cherrytomater
1 peberfrugt eller 2 halve i forskellige farver
Lidt oliven
Ca. 150 g krabbekød
Olie-eddike-dressing med en anelse hvidløg


Sådan laver du rissalat med krabbekød
Kog risene og afkøl. Skær grøntsagerne i små stykker og kom op i en skål. Vend salaten med oliven, lidt dressing og krabbekødet. Kom de afkølede ris i, smag til og servér.

Rissalat med krabbekød er en fin salat til hovedretten, eller server din rissalat med krabbekød som forret.

Er du blevet helt hooked på krabbekød? Prøv denne saftige burger med krabbekød og hot mayo!

Læs mere om:

Læs også