Hindbærsalat med mandler
foto: Bjørn Jakobsen
Ca. 15 min.
Hindbærsalat med mandler
Dette skal du bruge
4-6 pers.
100 g rucola
200 g babyspinat
250 g friske hindbær
50 g mandler med skal
Lidt olie
Salt
50 g tørrede abrikoser
½ bdt. basilikum
Dressing
1 dl olivenolie
½ dl hvid balsamico
2 spsk akaciehonning
Havsalt
Friskkværnet peber
Få også opskriften på en skøn salat med laks og asparges
Sådan gør du
Skyl og nip salaten og spinaten godt. Vend de skyllede hindbær forsigtigt med salaten i en skål. Rist mandlerne i lidt olie på en varm pande, tag fra varmen og krydr med salt. Skær abrikoserne i aflange skiver, skær basilikummen i lange strimler og vend det hele forsigtigt sammen i en stor skål. Rør ingredienserne til dressingen sammen og fordel over salaten, der kan serveres til både kylling, bøf og fisk.
Her får du opskriften på helstegt kylling med citrus og rosmarin