Couscoussalat med kylling
Foto: Synøve Dreyer
Til 4 personer
Dette skal du bruge til couscoussalat med kylling
2-3 kyllingefileter
2 spsk smør
2 fed hvidløg
1 tsk karry
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl couscous
1 rød peber
2 avocadoer
½ tsk salt
Lidt peber
En god håndfuld blåbær
Lidt blandet salat
Citronbåde
Dressing
3 dl creme fraiche, 9 eller 18%
2 spsk mangochutney
Vild med kylling? Her kan du få en dejlig opskrift på pastasalat med kylling og parmesan
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i små stykker og steg dem i smør sammen med finthakket hvidløg og karry. Kog bouillonen op og tilbered couscoussen som anvist på pakken, evt. dagen før brug. Læg låg på og afkøl. Rør i couscoussen med en gaffel, til den bliver grynet. Rens den røde peber og fjern sten og skræl fra avocadoerne. Skær grøntsagerne i små terninger og bland dem forsigtigt i couscoussen sammen med kød og blåbær. Smag til med salt og peber. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber og bland den i salaten, der serveres med salatblade og citronbåde.
Prøv også denne lækre sommersalat med laks og asparges