Røget laks med citroncreme
Foto: Bjørn Jakobsen
Røget laks med blød gedeost, rørt sammen med pisefløde og citron. En frisk og lidt anderledes opskrift til din julefrokost. Ristet rugbrød vil være en flot ledsager til den røgede laks.
Røget laks med citroncreme (TID: 10 MIN. )
Ingredienser Fremgangsmåde 6-8 skiver røget laksDild
100 g blød gedeost
¾ dl piskefløde
1 øko citron
1 spsk sukker
Salt, peber Anret laksen på et fad og pynt med lidt plukket dild.
Rør gedeost og piskefløde sammen og smag til med
1 spsk citronsaft og 1 spsk revet citronskal, sukker,
salt og peber.
Anret cremen i en skål og server til laksen.
Har du haft en julefrokost, der var noget helt særligt?
Send os din historie, og VIND 1 års forbrug af Svansø pesto. Du kan sende din historie til: ditte.dindorp@soendag.dk.
Læs mere HER.
Få alt hvad du skal bruge til julefrokosten i SØNDAGs webshop
Fransk marmeladeglas
til opbevaring af sild
149 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb det HER.
Snittekniv i rustfrit stålmed anti-slip effekt
199 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER.
Dåsesæt med retro-designtil konfekt og godter
249 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb det HER.