Mad
17. oktober 2012Nem blomme i Madeira
Har du prøvet selv at lave denne klassiker?
Af: Lynn Andersen
![https://imgix.femina.dk/media/6358409561804496b949aa5ae646b6dc.jpg](https://imgix.femina.dk/media/6358409561804496b949aa5ae646b6dc.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Tid: 30 min. + hvil
10 svesker
Madeira efter smag
50-75 g rå marcipan
100 g mørk overtrækschokolade
Pynt:
Kandiserede violer
Ælt marcipanen med så meget Madeira, at en ret kraftig smag er opnået.
Fyld hulrummet i sveskerne med marcipanen og overtræk sveskerne med den smeltede chokolade.
Stil den til tørre 1-2 timer og overtræk den igen, så chokoladelaget bliver tykt.
Pynt med kandiserede violer.
Prøv også:
Marcipan-, krymmel- og kokoskugler
Mandelbrud
Juleæblekage i kop
Fransk nougat