Desserter
22. august 2013

Marmelade: Hyben med vanilje

En hjemmelavet marmelade med hyben vil blive et hit på morgenbordet. I denne opskrift på hybenmarmelade er tilsat vanilje, som gør hybenmarmeladen ekstra lækker
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/article/hyben-marmelade.jpg

Marmelade: Hyben med vanilje

Tid: 45 min.

400 g rensede hyben
½ dl vand
½ flækket vaniljestang
150 g sukker
Saft af ½ øko-citron

Hyben er på flere måder en fantastisk frugt. Læs her, hvor sunde hyben er

Halvér hyben og fjern kernerne med en lille skarp kniv eller ske. Skyl hybenfrugterne godt. Kog dine hyben møre i vand. Tilsæt vanilje, sukker og citron og kog marmeladen igennem. Smag evt. til med mere sukker og citron. Kom hybenmarmeladen på rene glas. Fjern vaniljestangen, når din hjemmelavede marmelade med hyben skal spises.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også