Træning og kost
21. juli 2010Kostplan: Lun rosenkålssalat
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på lun rosenkålssalat
Af: Slankedoktor
(4 portioner.)
Ingredienser
1000 g Rosenkål
2 tsk. Rapsolie
2 spsk. Soyasauce
1 tsk. Ingefær, revet
40 g Cashewnød, groft hakket
Sådan gør du:
Stokken særes fra rosenkålen og de yderste blade fjernes
Kålen koges i 5 min. letsaltet vand
Rosenkålen afdryppes
Dressingen blandes af olie, sojasovs og revet ingefær
Salten pyntes med grofthakkede cashewnødder
Energi-information pr. portion
Energi 234kcal / 976kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 31g
Protein 15g
Alkohol 0g
Kostfibre 0g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS