Mad
27. januar 2015Pasta antipasto
Pasta er nem og hurtig mad. Her får du opskriften på pasta antipasto.
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 10 MIN.
Ingredienser:
40 g pinjekerner
1-2 bdt basilikum
125 g oliven
8-12 skiver tørret skinke
180 g grillede artiskokker, købes på glas
FRA KØKKENSKABET:
350 g pasta
Salt, peber
1-2 fed hvidløg
¾ dl olivenolie Kog pastaen al dente i letsaltet vand.
Sådan gør du:
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Blend 1½ spsk ristede pinjekerner med 2 håndfulde basilikum (ca. 35 g), presset hvidløg og olivenolie. Smag pestoen til med salt og peber.
Vend pastaen i pestoen og anret i skåle med oliven, skinke, artiskokker og frisk basilikum. Drys evt. med ristede pinjekerner.