Træning og kost
21. juli 2010Kostplan: Coleslaw
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på coleslaw
Af: Malene Iskov, klinisk diætist
(2 portioner.)
Ingredienser
250 g hvidkål
100 g gulerod
2 dl Ylette
4 spsk. mayonnaise, 5 % fedt
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
0,5 tsk. salt
1 knivspids hvid peber
Serveringsforslag:
Serveres som tilbehør til alle former for kødretter eller serveres til frokost med groft brød.
Sådan gør du:
1. Hvidkål snittes fint og gulerødder rives groft
2. Ylette, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber røres sammen
3. Dressingen blandes med grøntsagerne
4. Denne ret er bedst, hvis den får lov at trække mindst 1 time før serveringen.
Energi-information pr. portion
Energi 145kcal / 603kJ
Fedt 4g
Kulhydrater 22g
Protein 8g
Alkohol 0g
Kostfibre 4g
Se madplanen for hele ugen her
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS