Kostplan: Bulgursalat med rodfrugter og bacon
Bulgursalat til 4 portioner
Ingredienser til bulgursalat:
150 g Bulgur - kogt
2 stk. Porrer
3 stk. Gulerødder - store
0,5 stk. Selleri - rod
1 stk. æble
5 skiver Kalkunbacon
1 spsk. Karry
1 tsk. Olie
Sådan laver du bulgursalat:
Bulgur koges efter anvisning på posen - hvorefter den afkøles. Porrer renses, skylles og skæres i tynde skiver. Gulerødder og selleri skrælles og skæres i tern. Æblet skæres i tern. Kalkunbacon skærees i små stykker og ristes på en pande.
Tages af og karry brændes af i olien. Gulerødder og selleri svitses heri, hvorefter porre- og æblestykker tilsættes og ster med et par minutter.
Grøntsagerne afkøles og blandes med bulgur så du får en lækker bulgursalat. Sérver din dejlige bulgursalat!
Serveringsforslag til bulgur salat:
Der kan laves en marinade af halvt citron, olie, revet løg og salt og peber.
Tips til bulgursalat:
Kalkunbacon kan udskiftes med delikatessebacon. Der kan anvendes de rodfrugter som man har ved hånden - fx pastinak og persillerod.
Energi-information pr. portion
Energi 259kcal / 1082kJ
Fedt 4g
Kulhydrater 51g
Protein 10g
Alkohol 0g
Kostfibre 10g
Se madplanen for hele ugen her
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEAVANTE LINKS