Mad
25. august 2015Salat med æbler og brombær
Det er sæson for danske æbler lige nu - og de passer perfekt i salaten
Af: Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 20 MIN.
Ingredienser:
50 g valnødder
½ spidskål, gerne rødt
2 æbler
100 g brombær
50 g feldsalat
1 tsk sennep
½ dl æblejuice
1 spsk eddike
1 spsk olivenolie
Sukker, salt og peber
Fremgangsmåde:
Rist valnødderne på en pande, til de begynder at dufte. Afkøl på en tallerken.
Skær spidskålen i tynde strimler.
Skær æblerne i kvarter, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver.
Skyl brombær og salat og dup tørt.
Rør sennep, æblejuice, eddike og olie sammen og smag til med sukker, salt og peber.
Vend spidskål, æbler, brombær og salat med dressingen og server med et drys ristede valnødder.