Mad
24. september 2015

Pasta med svampesauce

En simpel pastaret som smager himmelsk af svampe
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/article/pasta-med-svampesauce.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Opskriften er til 4 personer

Tid: 20 min.

Ingredienser:

400 g champignoner

2 porrer

350 g pasta

3 spsk olivenolie

100 g pikantost

2 dl grøntsagsbouillon

1½ dl fløde

Salt, peber

Evt. pølser og persille

Fremgangsmåde:

Rens champignonerne og skær dem i kvarte.

Rens porrerne og skær dem i skiver.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Rist champignoner og porrer i olie på en pande i ca. 5 min. og hæld det i en skål.

Smelt flødeosten på panden og tilsæt bouillon og fløde.

Kog ind til en sauce og smag til med salt og peber.

Tilsæt ristede champignoner, porrer og pasta.

Varm op og server.

Læs mere om:

Læs også